Episode 10

Verdens Pinligste Far præsenterer "Jasmin og Solvej"

00:00:00
/
00:11:19

December 24th, 2019

11 mins 19 secs

Season 1

Your Host
Tags

About this Episode

Hej og velkommen til historier om Verdens Pinligste Far - som i dag slet ikke er en pinlig historie om Freja og Maltes far.

Det er noget helt, helt andet. Som en lille bonus, eller julegave om man vil, kommer der i dag en historie om Feen Jasmine og pigen Solvej.

Det er en historie som min datter Ane på 9 år har skrevet. Hun har helt selv skrevet den. Fra start til slut, hverken jeg eller Anes mor har rettet i historien. Jeg lægger blot stemme til historien.

Vi håber meget at I godt kan lide den, det er et rigtig fint og sødt eventyr.


Husk at du kan høre mange flere pinlige historier på vores hjemmeside VerdensPinligsteFar.dk , og følge os på Facebook - eller det er mest til dine forældre som har brug for at vide det, og skriv en besked til os derinde hvis du kunne lide denne historie.

Hvis du abonnerer på denne podcast i din favorit podcast afspiller, får du helt automatisk de nye afsnit når de kommer.

Dagens historie hedder “Feen Jasmin”. Så snup nogle pebernøder eller put dig godt ned under dynen hvis du allerede er på vej i seng, og vær glad for at dagens historie ikke er en pinlig historie, på nogen måde - men istedet en spændende og hyggelig historie om pigen Solvej og Feen Jasmine.

Support Verdens Pinligste Far