Episode 23

Sneboldkampen (genudsendelse)

00:00:00
/
00:12:39

December 6th, 2020

12 mins 39 secs

Season 3

Your Host
Tags

About this Episode

Bemærk: selve historien er en genudsendelse af julehistorien fra 2019 med en ny intro og slutning - og lidt bedre lyd.

Denne julehistorie du nu skal til at høre, handler mest af alt om hvor galt det kan gå, når Freja og Maltes far mener at det er tid til en sneboldskamp.

Velkommen til julehistorier om Verdens Pinligste Far.

Det er historier som jeg, Simon, har skrevet sammen med mine to dejlige børn Ane og Carl, som måske eller måske ikke minder lidt om de to børn, Freja og Malte, som er med i historierne.

Èn ting er i hvert fald sikkert: Det bliver mega pinligt. Også selvom det er snart er jul.

Så ta’ fat i nærmeste nissehuse og vær klar til at trække den helt ned over ørerne, mens du høre om hvor galt det kan gå, når Freja og Maltes far mener at det er tid til en sneboldskamp.

Husk, du kan høre mange flere pinlige historier på vores hjemmeside VerdensPinligsteFar.dk , og du kan også følge os på Facebook - eller det er mest til dine forældre som har brug for at vide det. Men derinde kan de skrive en besked til os hvis du kunne li’ denne historie.

Hvis du abbonerer på denne podcast, så får du helt automatisk de nye afsnit når de kommer .

Du må også meget gerne fortælle alle dine venner og klassekamerater om historierne om Verdens Pinligste Far - de vil sikkert også synes at de er lige så sjove som du synes.


Dagens historie hedder “Sneboldkampen”. Så snup nogle pebernøder eller put dig godt ned under dynen hvis du allerede er på vej i seng, og vær du glad for at dine forældre ikke er lige så pinlige som

VERDENS PINLIGSTE FAR

Support Verdens Pinligste Far