Episode 26

Verdens Pinligste Far præsenterer "Freja og Nissen"

00:00:00
/
00:16:41

December 24th, 2020

16 mins 41 secs

Season 3

Your Host
Tags

About this Episode

Hej og velkommen til historier om Verdens Pinligste Far - som i dag slet ikke er en pinlig historie om Freja og Maltes far, eller han er med i historien, men den handler mest af alt om Freja som møder en nisse.

Det er en lille jule bonus historie som min datter Ane på 10 år har skrevet. Hun har helt selv skrevet den. Fra start til slut, hverken jeg eller Anes mor har rettet i historien. Vi lægger blot stemme til historien.

Vi håber meget at I godt kan li’ historien, den er rigtig sjov og overraskende, og bliv hængende efter historien, for så kommer Ane og fortæller lidt om hvordan hun har skrevet historien.


Husk at du kan høre mange flere pinlige historier på vores hjemmeside VerdensPinligsteFar.dk , og følge os på Facebook - eller det er mest til dine forældre som har brug for at vide det, og skriv en besked til os derinde hvis du kunne lide denne historie.

Hvis du abbonerer på denne podcast i din favorit podcast afspiller, får du helt automatisk de nye afsnit når de kommer.

Dagens historie hedder “Freja og Nissen”. Så snup nogle pebernøder eller put dig godt ned under dynen hvis du allerede er på vej i seng, og vær glad for at dagens historie ikke er en normal pinlig historie om Freja og Maltes far.

Support Verdens Pinligste Far