Verdens Pinligste Far podcast er tilbage med remastered lyd!

Vi har en fantastisk nyhed til jer! Verdens Pinligste Far er tilbage, og denne gang er det med en spændende twist. De ti elskede historier, som tidligere kun har været tilgængelige som lydbøger, bliver nu genudgivet som podcast med remastered lyd. Og hvis I allerede har hørt historierne, så er der stadig noget nyt i vente!

Vi har arbejdet hårdt på at remastere alle historierne, så lyden nu er helt perfekt. Det er som at høre dem på en helt ny måde! Lydeffekter og stemning er blevet finjusteret, og vi garanterer, at I vil føle jer dybt engagerede i historierne og grine lige så meget som første gang.

Denne genudgivelse har også en praktisk fordel for jer som forældre: fremover er der kun ét sted, I skal lede efter historierne. I kan nemt tilgå dem på jeres foretrukne podcast-platform – ikke noget med at huske hvilke historier der er udgivet hvor – alt er samlet ét sted. Og med de forbedrede lydeffekter og stemning er det en glimrende mulighed for at genopleve de sjove eventyr eller introducere disse 10 afsnit om Verdens Pinligste Far til nye ører.

Så tag jeres børn i hånden (eller lad dem tage jer i hånden), og forbered jer på en hylende morsom oplevelse! Lyt til Verdens Pinligste Far podcast, og lad jer rive med af de skøre, uforudsigelige og varme historier om denne elskelige far.

Vi håber inderligt, at I vil tage godt imod disse genudgivelser af historierne om Verdens Pinligste Far. Det har været en fornøjelse at remastere disse gode gamle historier og præsentere dem på en helt ny og forbedret måde.

Planen er at der udkommer et nyt remastered afsnit et par gange om måneden. Og endnu bedre, så kommer det første af disse allerede i morgen!

Lyt med torsdag den 3. august 2023, kl. 06:00 når Freja og Malte skal på charterferie til Sonny Costa med Verdens Pinligste Far. Og ja, det går lige præcis så galt som du tror det gjorde. Det er jo Verdens Pinligste Far som var med på ferien.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Verdens Pinligste Far

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv en kommentar