Støt podcasten om Verdens Pinligste Far

Vi elsker at lave podcasten om Verdens Pinligste Far, og er stolte og beæret over at så mange gerne vil lytte med på de tossede historier om Freja og Malte og deres mega pinlige far.

Dog er der nogle udgifter forbundet med at lave vores podcast. Blandt andet indkøb af lydudstyr en gang imellem, men mest af alt de faste udgifter til at have denne hjemmeside kørende.

Så hvis du gerne vil støtte arbejdet med at lave podcasten er der flere måde du kan gøre det på.


Støt os på 10er

Den bedste måde at støtte vores arbejde på er gennem hjemmesiden 10’er.app

Støt på 10er

Klik på den hvide knap herover for at komme direkte hen til siden, hvor du kan støtte vores arbejde med et mindre beløb per afsnit. Alle beløb er velkomne, og det vil være en kæmpe hjælp for os at få støtten.


Benyt de gode tilbud fra vores partners

Vi har her samlet en liste over en masse gode partner som giver gode tilbud til vores lyttere.

BEMÆRK: Alle links i denne sektion er såkalte affiliate links, hvilket betyder at Verdens Pinligste Far modtager støtte fra den pågældende partner når du benytter linket fra denne side

Smag på HelloFresh med rabat!

Opdag ny smag hver dag med mange nye ugentlige opskrifter og friske ingredienser lige til døren.

Vil du have mindre at tænke på og mere at nyde?

Så start dit abonnement hos HelloFresh i dag. 

Med vores måltidskasser får du alt, hvad dit madhjerte begærer, leveret lige til døren – når du ønsker det. Vælg mellem flere ugentlige opskrifter med ganske få klik, og nyd alt fra kalorielette smagsbomber til familiefavoritter, som skaber kvalitetstid ved middagsbordet. 

Hvis du ønsker mere tid i hverdagen til det der betyder noget og flere gode måltider i hverdagen, så start madeventyret her. 

Lige nu sparer du på de første fem måltidskasser!

Én af Danmarks lækreste måltidskasser

Som tager fleksibilitet til helt nye højder. Med HelloFresh kan du sammensætte din ugentlige menu lige som du kan li’ den – og du kan udskifte dine retter, lige når det passer dig. Hver uge får du 18 opskrifter at vælge imellem med alt fra danske darlings til det vidunderlige verdenskøkken. 

Med HelloFresh kan du bestille tre til fem måltider og servere for to til fire personer hver uge. Du kender din egen smag bedre end nogen anden, så du kan skræddersy dine opskrifter til at vække din appetit bedst muligt. 

Klassisk – det mangfoldige mix af danske darlings og det vældige verdenskøkken. Her kan du kombinere saftigt kød med pivfrisk fisk eller vegetariske retter. Lige som du kan li’ det. 

Vegetar – vegetarkassen fra HelloFresh er tætpakket med friske grøntsager og naturlige proteiner fra det grønne planterige. Den kan nydes af både garvede grøntsagselskere og de nysgerrige, som ønsker at udvide deres kulinariske horisont.


Prøv Mofibo gratis i 30 dage

Lydbøger & E-bøger på mobilen.

Mofibo er en digital abonnementsservice, som streamer lydbøger til din mobiltelefon. Du downloader en app til din mobil (iPhone og Android) og opretter et abonnement. 

Mofibo minder om Spotifys service, da du betaler for et abonnement og kan lytte så meget du vil. Bøgerne streames i formatet mp3, og du kan endda lytte til et antal bøger offline, så du kan tage Mofibo med dig, f.eks. når du rejser. 

Mofibo har aftaler med mange danske forlag og kan derfor tilbyde helt nye lydbøger, så snart de lander i handlen. Og vi har både danske og engelske bøger. 

  • Ubegrænset adgang til over 600.000 bøger.
  • Prøv gratis i en periode som varierer lidt efter kampagnebudskab. Herefter en fast månedlig lav pris.
  • Opsig når som helst. Ingen binding.

Prøv Mofibo allerede i dag, og find alle lydbøgerne med Verdens Pinligste Far på platformen


Prøv Podimo gratis i 30 dage

Eksklusive podcast og tusindvis af lydbøger. Podimo er for dig, der elsker podcasts.

I Podimo-universet kan du lytte til hundredvis af eksklusive podcasts og lydbøger. Vi tilbyder en lang række podcasts såsom dem du allerede lytter til, og en perlerække af nye, spændende og eksklusive podcasts, som du ikke finder andre steder end på Podimo.

Podimo har også tusindvis af lydbøger. Her finder du lydbøger til enhver smag – om du er til nervepirrende krimier, store romaner, børnebøger eller inspirerende biografier, så har vi noget til dig.

  • Hundredvis af eksklusive podcasts – kun tilgængeligt på Podimo
  • Nemt at finde og følge de bedste podcasts og lydbøger
  • Playlists med anbefalinger fra vores redaktion
  • Ubegrænset lytning
  • Personligt bibliotek

…og meget meget mere.

Som ny kunde kan du prøve Podimo i 30 dage gratis. Efter de 30 dage fortsætter dit medlemskab automatisk til 59,-/md. Der er ingen binding, og du kan opsige når som helst.

Podcasts og lydbøger i én og samme app.


Køb merchandise fra vores butik

Du kan købe en kaffekop eller en t-shirt fra vores shop her på siden og stolt vise hele verden hvor meget du elsker historierne om Verdens Pinligste Far. Vi har rigtig mange sjove og spændende produkter til enhver smag.


Højtlæsning på biblioteker

Du kan sige til dit lokale bibliotek at de skal tage kontakt til mig, så kommer jeg meget gerne forbi jeres børnebibliotek og læser nogle historier op


Lyt til vores lydbøger

I samarbejde med Saga Egmont har vi udgivet 10 af de ældre episoder som lydbøger – hvis du køber eller streamer dem, så støtter du også vores podcast – Læs mere meget om lydbøgerne her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Verdens Pinligste Far

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.