Book Verdens Pinligste Far til oplæsning

Mangler I et sjovt, fjollet og samtidig lærigt arrangement til børnebiblioteket? Så book Verdens Pinligste Far til at komme forbi

Tanken er at jeg, Simon Lund Larsen, kommer forbi jeres børnebibliotek en eftermiddag eller weekend, og læser et par afsnit af podcasten “Verdens Pinligste Far” op for de børn (og forældre) som har lyst til at komme forbi. Historierne henvender sig især til børn i alderen 5-12 år.

Efter oplæsningen vil jeg – sammen med børnene – snakke om hvordan det er at fortælle sine egne historier. Hvordan man får gode ideer, og hvordan man omsætter disse ideer til færdige historier, og måske endda går skridtet videre og laver sin egen podcast.

Om podcasten Verdens Pinligste Far

Historierne om “Verdens Pinligste Far” er skrevet i danske børnebogstradition som Ole Lund Kirkegaards historier, Villads Fra Valby, Vitello, og Sallys Far historierne. Det er sjove, fjollede historier i børnehøjde hvor det er de voksne som kommer galt afsted, og hvor det er børnene som undskylder for deres fars meget pinlige og barnlige opførsel.

Alle historierne er bygget op over samme struktur for at gøre det trygt og genkendeligt for børnene. Og de forgår ofte i et miljø som de fleste børn kender fra deres egen hverdag, i skolen, til dans eller rundt om i nabolaget. Vi ved også at mange af historierne bliver brugt som inspiration i danskundervisning i grundskolen.

Podcasten om Verdens Pinligste Far har i snart 5 år ligget i toppen af Apple Podcast og Spotify i Danmark under kategorien “Historier for børn”, og har haft over 1.000.000 lyttere alt i alt. Vi har i alt lavet over 100 korte afsnit.

Pris

Et arrangement er typisk på 1-1,5 time, alt efter hvordan jeres arrangementer normalt er på jeres børnebibliotek. Det er alt sammen noget vi kan aftale helt specifikt når vi finder en dato.

Tidligere oplæsninger

Til dato har vi været forbi

Og vi vil enormt gerne have muligheden for at komme forbi bibliotek også også – kontakt os via formular nederst på denne side og sammen kan vi finde det perfekte arragement for netop jeres bibliotek.Kontakt

Kig lidt rundt her på siden og lyt til at par afsnit og se om det er noget for jer.

Jeg ser meget frem til at høre fra jer.

Navnet på kontakt personen
Hvilket bibliotek skriver I fra?
e-mail adresse
Telefon nummer

Med venlig hilsen
Simon Lund Larsen
Verdens Pingliste Far (Standard Lyd)
CVR: 42854891

tlf. 2324 1803

Standard Lyd

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Verdens Pinligste Far

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.