Mød Verdens Pinligste Far på Randers Bibliotek

Simon Lund Larsen, kommer og læser et par afsnit af podcasten “Verdens Pinligste Far” op for de børn (og forældre), som har lyst til at komme forbi. Efter oplæsningen vil Simon – sammen med børnene – snakke om hvordan det er at fortælle historier. Hvordan man får gode ideer, og hvordan man omsætter disse ideer til færdige historier.

Historierne om “Verdens Pinligste Far” er skrevet i danske børnebogstradition som Ole Lund Kirkegaards historier, Villads Fra Valby, Vitello, og Sallys Far historierne. Det er sjove, fjollede historier i børnehøjde, hvor det er de voksne, som kommer galt afsted, og hvor det er børnene, som undskylder for deres fars meget pinlige og barnlige opførsel.

Alle historierne er bygget op over samme struktur for at gøre det trygt og genkendeligt for børnene. Og de forgår ofte i et miljø som de fleste børn kender fra deres egen hverdag, i skolen, til dans eller rundt om i nabolaget.

For de 5-12 årige.

Om dette arrangement

Dato: 5. april 2023
Tidspunkt: 15:00 – 16:30
Pris: Gratis for alle (en gratis billet er dog påkrævet)
Alder: 5-12 år.
Sted: Randers Bibliotek (se kort nedenfor)
Læs mere: Se mere på Randers Biblioteks hjemmeside (hvor du også kan sikre dig en billet) eller på Verdens Pinligste Fars Facebook side

Undervejs bliver der også mulighed for at snakke om, hvordan du selv kan komme i gang med at fortælle dine egne spændende – og måske pinlige – historier.

Så tag din mor, far, søster, bror eller ven med til en hyggelig formiddag på biblioteket.


Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Du kan med fordel tilmelde dig til vores e-mail nyhedsbrev så bliver du helt automatisk opdateret med nye arrangement fra Verdens Pinligste Far og om vores nye afsnit når de udkommer

Gå ikke glip af noget!

Vi spammer ikke, og du kommer til at modtage 1-2 mails om måneden fra os

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Verdens Pinligste Far

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv en kommentar