Verdens Pinligste Far kom forbi Randers Bibliotek

I dag havde jeg den store glæde at besøge Randers Bibliotek og læse et par historier om Verdens Pinligste Far op. Det var en fantastisk oplevelse at møde så mange glade børn og forældre, der havde brugt en af påskedagene på at komme forbi og lytte til mine historier.

Det var tydeligt, at både børn og voksne kunne relatere til de situationer, som blev beskrevet, og det skabte en rigtig god stemning i lokalet.

Det var fantastisk at se, hvordan mine historier kunne underholde og engagere publikum. Jeg kunne mærke energien og begejstringen fra alle, der var mødt op, og det gjorde mig utroligt glad. At se børn og voksne grine sammen og få en god oplevelse sammen på biblioteket, er en af de ting, som gør det så sjovt og meningsfuldt at lave det her.

Jeg vil gerne takke Randers Bibliotek for at have inviteret mig til at besøge dem og for at give mig muligheden for at dele mine historier med så mange mennesker. Det var en dejlig dag, og jeg håber, at jeg kan vende tilbage en anden gang og skabe endnu flere gode minder med publikum.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Verdens Pinligste Far

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv en kommentar