Verdens Pinligste Far kom hjem til Farum

Verdens Pinligste Far besøgte Farum Bibliotek lørdag den 25. marts, og det var en fantastisk oplevelse at møde så mange af vores lyttere, som alle kendte historierne om Verdens Pinligste Far godt.

Det var ekstra specielt for mig at besøge Farum Bibliotek, da jeg er opvokset i Farum og har gået på Stavnsholtskolen, som nogle af børnene, der var kommet forbi, også gjorde.

Det var fantastisk at møde Agnes i virkeligheden, som tidligere har sendt nogle enormt flotte tegninger ind til os. Hun havde igen lavet en flot tegning med en genial historie: Verdens Pinligste Far skulle til fastelavn klædt ud som en sort kat – men han endte med at slå tønden i stykker, så der var ingen af børnene til fastelavn, der fik noget slik med hjem.

Agnes’ flotte tegning om Verdens Pinligste Far som er til fastelavn klædt ud som en sort kat

Vi mødte også Luna, som havde ønsket sig, at vi ville lave noget energisk musik til nogle af vores historier, da hun altid lyttede til dem om morgenen, inden hun skulle i børnehave. Det vil vi helt sikkert overveje. Nogle af vores afsnit kan have noget musik med lidt mere gang i den, så man kan vågne om morgenen.

Og Luna lavede også en meget flot tegning til os, hvor hun står sammen med Verdens Pinligste Far under en regnbue

Lunas flotte tegning af af hende selv og Verdens Pinligste Far under en farverig regnbue.

Begge tegninger er straks blevet hængt op på vægge herhjemme.

Jeg havde også den heldige mulighed for at blive interviewet til Frederiksborg Amts Avis, og jeg glæder mig til at læse artiklen, når den udkommer i næste uge.

Simon Lund Larsen bliver interviewet om arbejdet med at lave podcasten om Verdens Pinligste Far til Frederiksborg Amts Avis.

Alt i alt var det en fantastisk dag på Farum Bibliotek, hvor vi fik lov til at møde vores lyttere og høre deres sjove og kreative ideer til Verdens Pinligste Far. Vi håber at kunne besøge flere biblioteker i fremtiden og fortsætte med at underholde børn og deres forældre med vores sjove og pinlige historier.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Verdens Pinligste Far

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv en kommentar