Verdens Pinligste Far indtog Sønderborg

I dag var jeg så heldig at besøge Sønderborg Bibliotek, hvor rigtige mange børn og deres forældre kom forbi. Jeg læste historierne “Bibliotek“, “Badebukserne” og “Legeland“. Det var en helt fantastisk dag.

Efter oplæsningen fik jeg en snak med nogle af børnene, som var interesserede i at vide mere om hvordan man skriver sine egne historier. Jeg gav dem nogle tips og tricks til at finde på gode ideer, lave spændende karakterer og skabe humor i deres fortællinger. Det var så fedt at møde nogle unge forfatterspirer, som måske en dag vil lave deres egne podcasts eller bøger.

Jeg elsker at fortælle om Verdens Pinligste Far og alle hans sjove og pinlige eventyr. Han er jo inspireret af nogle af de ting jeg som far selv har oplevet. Men det er endnu sjovere at se hvordan I reagerer på hans historier. I griner så meget og I stiller så mange gode spørgsmål. I er så nysgerrige og kreative.

Det er det jeg elsker allermest ved at lave podcasten om Verdens Pinligste Far – at møde alle de dejlige børn som lytter til den. I giver mig så meget glæde og energi. I er simpelthen de bedste fans i verden!

Tusind tak for en skøn dag på Sønderborg Bibliotek. Jeg håber vi ses igen snart. Måske har jeg nogle nye historier om Verdens Pinligste Far med næste gang. Hvem ved hvad han finder på?

Indtil da kan I lytte til alle de gamle episoder på podcasten om Verdens Pinligste Far. Og hvis I har lyst til at skrive jeres egne historier, så gør det endelig! Det er sjovt og nemt. Det eneste I skal bruge, er jeres fantasi og et stykke papir eller en computer.

Jeg havde en fantastisk dag på Sønderborg Bibliotek, og jeg vil gerne sige tusind tak til alle som kom forbi og gjorde det til en uforglemmelig oplevelse. Det er det bedste ved at lave podcasten om Verdens Pinligste Far – at dele den med alle jer skønne lyttere!

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Verdens Pinligste Far

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv en kommentar