Reklamer i podcasten

Vi har brug for jeres hjælp! Vi har længe drømt om at kunne leve af at lave podcasten om Verdens Pinligste Far og bringe jer endnu flere sjove og pinlige historier. Derfor har vi besluttet os for at lave et eksperiment de næste par uger, hvor vi vil have reklamer i starten og slutningen af hvert afsnit af podcasten.

Vi vil gerne finde ud af, om dette kan hjælpe os med at nå vores mål, samtidig med at vi fortsat kan levere underholdende og engagerende indhold til vores lyttere. Derfor vil vi bede jer om at give os feedback og gode råd om, hvordan vi bedst kan bruge reklamerne på en måde, der er til gavn for alle.

Vi vil lytte til alle jeres input og tage det med i vores overvejelser, når vi arbejder på at gøre vores podcast endnu bedre. Vi ønsker at skabe en platform, hvor vi kan dele sjove og pinlige historier, som er underholdende og relaterbare for hele familien.

Så tøv ikke med at kontakte os og give os din feedback og råd til, hvordan vi kan bruge reklamerne på den bedst mulige måde. Vi ser frem til at høre fra jer!

Tak fordi du lytter til Verdens Pinligste Far.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Verdens Pinligste Far

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv en kommentar