Verdens Pinligste Far og Julens Magi – Afsnit 1: Forældremøde

Dette er en julehistorie om en helt almindelig pige og en helt almindelig dreng. De håber på at de får en helt almindelig jul sammen med deres helt almindelige mor og far.

Pigen hedder Freja og hendes storebror hedder Malte. De går og glæder sig rigtig meget til juleaften som alle andre børn. Og ja, de er allerede i fuld gang med at lave ønskeseddel til juleaften, præcis ligesom alle andre børn. Meeeen… måske skal vi snakke lidt mere om det der med en helt almindelig jul.

For uden at Freja og Malte ved det endnu, kommer denne her jul til at blive alt andet end almindelig. Sammen kommer de nemlig ud på et fantastisk juleeventyr, der strækker sig fra deres egen stue til Grønlands kolde sne og tilbage igen. Det er en historie fyldt med mystiske æsker, gamle familiehemmeligheder, og selvfølgelig, masser af pinlige episoder med deres far.

Velkommen til årets julekalender om Verdens Pinligste Far og Julens Magi. 

Så find din varmeste julesweater, hent en kop kakao, og gør dig klar til at dykke ned i et eventyr, der vil få dig til at krumme tæerne, grine og måske endda tro lidt mere på “Julens Magi”.

Er du klar? Så lyt med til allerførste afsnit: Forældremøde på skolen.

👉 Støt vores arbejde med at lave podcasten her: https://verdenspinligstefar.10er.app/


Lyt med her


https://youtu.be/irwU9vEKwCc

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Verdens Pinligste Far

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv en kommentar