Verdens Pinligste Far skal i skole

Jeg har fået den store ære at overtage undervisningen i 3. klasse på Vitaskolen Bohr i Esbjerg fredag den 21. april 2023.

Jeg har planlagt en sjov og lærerig dag for jer, hvor vi skal snakke om hvordan man kan bruge sin fantasi og sin humor til at skabe spændende og sjove historier. Jeg vil også give nogle tips og tricks til hvordan man kan optage sin egen podcast og dele den med verden. Jeg tror det er en fantastisk måde at udvikle sine kreative evner på og have det sjovt samtidig.

Det er så sjovt og spændende at lave sin egen podcast, hvor man kan fortælle om alt det, der interesserer en, og måske også gøre andre mennesker glade eller kloge. Jeg vil gerne inspirere jer til at bruge jeres fantasi og kreativitet, og vise jer nogle tips og tricks til at lave gode historier. Jeg tror på, at alle har noget at fortælle, og at det er vigtigt at dele det med verden.

Jeg glæder mig til at se jer på Vitaskolen Bohr fredag den 21. april. Det bliver helt sikkert en dag fyldt med grin og gode historier.

Og hvis du kunne tænke dig at jeg også kom forbi din skole skal du bare kontakte mig gennem denne kontaktformular.


Navnet på kontakt personen på skolen
Hvilken skole skriver I fra?
e-mail adresse
Telefon nummer

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Verdens Pinligste Far

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv en kommentar