Besøg på Marie Jørgensens Skole: Når Eleverne Bliver Lærerne

I dag havde jeg den kæmpe fornøjelse at overtage danskundervisningen for de skønne 3. og 4. klasse-elever på Marie Jørgensens Skole i Odense. Formålet? At dykke ned i, hvordan man laver en sjov historie.

Men lad mig lige sige det med det samme – jeg blev simpelthen blæst væk! Disse fantastiske unge mennesker, med deres ivrige øjne og brusende kreativitet, formåede virkelig at imponere mig med deres naturlige talent for fortælling og fremragende forståelse for hvad en god historie består af. Der var masser af engagement og helt vildt mange virkelig gode spørgsmål fra alle eleverne.

Selvom jeg var der for at undervise og underholde, føltes det til tider, som om det var mig, der var den studerende. Deres entusiasme og nysgerrighed var så smittende, at jeg fandt mig selv, grinede hjerteligt sammen med dem, mens vi arbejdede igennem materialet.

Det er disse øjeblikke – når jeg kan mærke en direkte forbindelse med unge lyttere og aspirerende forfattere – at jeg bliver mindet om, hvorfor jeg elsker det, jeg gør. At kunne inspirere og blive inspireret er en gave, og jeg er dybt taknemmelig for denne oplevelse.

En kæmpe tak til Marie Jørgensens Skole for at invitere mig ind i deres klasseværelse og give mig en dag, jeg vil huske i lang tid fremover. Det at kunne dele glæden ved at fortælle historier med den næste generation er uden tvivl den del af arbejdet med podcasten, som jeg holder allermest af.

Så herfra, kæmpe tak! Jeg håber at kunne komme forbi igen en dag og høre, hvad disse små skribenter har fundet på næste gang. Indtil da, fortsæt med at skrive, drømme stort og husk: Der er ingen grænser for, hvor sjov en historie kan være!

Og sidst men ikke mindst, hvis du gerne vil have at jeg kommer forbi jeres skole, så er det bare at hive fat i mig.

Navnet på kontakt personen på skolen
Hvilken skole skriver I fra?
e-mail adresse
Telefon nummer

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Verdens Pinligste Far

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv en kommentar