Verdens Pinligste Far på besøg på Den Frie Fakkel

Meget tidligt i morges pakkede jeg bilen og kørte til København hvor jeg i dag havde fået den enestående mulighed for at overtage undervisningen på friskolen Den Frie Fakkel i København – ikke kun i én klasse, men for hele skolen!

Fra kl. 09:00 til 14:30 var jeg dybt engageret i forskellige undervisningsaktiviteter. Overalt blev jeg mødt med en blanding af nysgerrighed og entusiasme. Elevernes iver efter at deltage og deres interesse i emnerne var tydeligt at mærke.

Især sessionen med Neptun klassen, som tilhører udskolingen, vil for altid stå skarpt i min erindring. Eleverne i denne klasse overgik alle mine forventninger. Med en utrolig iver og engagement kastede de sig over udfordringen: at skabe fem nye, skøre og “mega pinlige” historier på blot en eftermiddag. De tog udfordringen op og skabte fem fantasifulde historier på meget kort tid. Men de stoppede ikke der. Efter at have skrevet historierne, fremførte vi dem sammen for resten af skolen. Det var vildt underholdende og meget imponerende.

Neptun klassen på Den Frie Fakkel - Verdens Pinligste Far er en mester i selfies

Det er øjeblikke som disse, der bekræfter min tro på den kommende generation. At se dem tage en idé, arbejde sammen som et hold og skabe noget helt nyt på så kort tid er intet mindre end inspirerende. Det viser, at når børn gives de rette værktøjer, frihed og tillid, er der ingen grænser for hvad de kan sammen.

Dagen ville ikke have været mulig uden støtten fra Statens Kunstfond, og jeg vil gerne udtrykke min taknemmelighed for deres bidrag.

Men dagen havde flere overraskelser i ærmet. Jeg endte med at skrive næsten 100 autografer til de begejstrede elever. Det var en ny rekord for mig 😊 Og som om dagen ikke kunne blive mere speciel, mødte jeg to søskendepar fra skolen. Det ene par havde givet mig ideen til en historie om “Verdens Pinligste Far i Venedig“, mens det andet par bidraget med forslag “Verdens Pinligste Far i Legeland.” At møde dem personligt, og især på samme skole, var en utrolig overraskelse.

Til sidst vil jeg gerne udtrykke min dybfølte taknemmelighed over for lærerne, personalet og selvfølgelig eleverne på Den Frie Fakkel. Tak for at byde mig velkommen med åbne arme, for jeres engagement og for at gøre denne dag uforglemmelig. Jeg glæder mig til at se, hvad fremtiden bringer for disse unge, talentfulde sjæle.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Verdens Pinligste Far

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv en kommentar