Endelig sommerferie

Endelig er det sommerferie, og vi sender jer alle en varm og hjertelig sommerhilsen! Vi håber, I nyder jeres velfortjente fri fra skole og arbejde og finder tid til at slappe af og lytte til vores underholdende episoder om verdens mest pinlige far.

Selvom solen ikke skinner hver eneste dag, er vi sikre på, at I får en masser af sjove øjeblikke – måske endda nogle pinlige nogle, mens I nyder sommeren. Må I skabe uforglemmelige minder sammen med venner og familie og få tid til at grine, slappe af og lære af vores pinlige far-historier.

Nyd sommeren, pas godt på jer selv, og husk at lytte til med når vi vender tilbage efter sommerferien med flere sjove og mega pinlige historier om Verdens Pinligste Far.

Vi er dybt taknemmelige for jeres støtte og dedikation til vores podcast. Jeres positive respons har gjort det hele værd, og vi er glade for at kunne underholde jer med vores pinlige og fjollede historier.

Vi har samlet nogle af de bedste sommerhistorier om Verdens Pinligste Far i en samlet playliste på Spotify – Der er over 6 timers hylemorsom underholdning. Det skulle være nok til en god lang biltur, hvor hele familien godt gider at lytte med

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Verdens Pinligste Far

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv en kommentar