Kæmpe milepæl for Verdens Pinligste Far er nået

Vi er utroligt stolte over, at vores podcast “Verdens Pinligste Far” har opnået denne milepæl, og er blevet så stor en succes. For lidt over tre år siden startede vi podcasten som en sjov idé, og vi havde aldrig troet, at vores historier om Freja og Maltes mega pinlige far ville blive så populære blandt børn og deres familier.

Da vi begyndte at dele vores episoder, fandt vi ud af, at vores historier kunne bringe smil og grin til andre end os selv. Det var en fantastisk følelse at vide, at vores lille podcast kunne gøre en forskel i andre menneskers liv.

Nu er vi stolte over at have nået en milepæl på 500.000 downloads. Vi er taknemmelige for, at så mange børn og familier har taget vores podcast til sig og fundet glæde og underholdning i vores historier. Det er fantastisk at vide, at vores episoder har nået ud til så mange mennesker.

Vi vil fortsætte med at lave episoder, der kan bringe smil og grin til jeres hverdag, og vi håber, at I vil fortsætte med at lytte til vores podcast og dele den med jeres venner og familie.

Vi er overvældet af den enorme opbakning og interesse, som vores podcast har modtaget, og det er en stor motivation for os at fortsætte med at skabe sjove og spændende historier, der kan underholde og lære børnene noget nyt. Vi er taknemmelige for al støtten og vil fortsætte med at lave sjove og spændende episoder, der kan bringe glæde til børn og deres familier. Tusind tak for jeres støtte!

De mest populære afsnit

De mest populære afsnit om ,Verdens Pinligste Far er disse

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Verdens Pinligste Far

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv en kommentar