Verdens Pinligste Far i legeland

Velkommen til endnu et afsnit af Verdens Pinligste Far, Danmarks sjoveste podcast for børn. I dag skal vi høre en historie om Freja og Malte og deres far, som tager i et nyt legeland der er kommet i byen. Legelandet har alt fra hoppeborge til klatrevægge til rutsjebaner. Men det går ikke helt som planlagt for faren, som elsker at rutche. Han kommer nemlig til at tabe nogle slushice, og det skaber en masse sjove situationer. Hvordan vil de andre børn reagere? Hvad vil Freja og Malte gøre? Og hvordan vil faren slippe ud af den pinlige situation? Det kan du finde ud af ved at lytte til det nyeste afsnit af Verdens Pinligste Far , som hedder “Legeland”. Det er en historie fyldt med humor, spænding og pinlighed.

Hvis du vil høre resten af historien om faren i legelandet, så skal du lytte til hele podcasten! Det er garanteret et godt grin! Tak fordi du lyttede med i dag! Vi ses næste gang!

Agnes flotte tegning af Verdens Pinligste Far i legeland
Agnes flotte tegning af Verdens Pinligste Far i legeland (klik på billedet for at se en stor version af tegningen)

Agnes på 6 år har sendt denne ekstremt flotte tegning ind til os hvor Verdens Pinligste Far er i legeland sammen med Freja og Malte. Jeg er helt vild med den og den passer perfekt til denne historie om Verdens Pinligste Far. Tusind tak for tegningen Agnes 🙏👏.


Lyt med her


Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Verdens Pinligste Far

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv en kommentar