Verdens Pinligste Far – Extra #7 – Maj 2023

👉 Støt Verdens Pinligste Far podcasten: https://verdenspinligstefar.10er.app/

Velkommen til det ekstra afsnit af “Verdens Pinligste Far”-podcasten for maj måned! Vi er glade for at have dig med, og i dag har vi nogle spændende ting at dele med dig. Lad os komme i gang!

Først og fremmest vil vi gerne give dig et indblik i, hvordan optagelserne af vores historier om “Verdens Pinligste Far” foregår. Vi ønsker at vise dig, hvad der sker bag kameraet og give dig en fornemmelse af den kreative proces bag vores podcast. Det er en sjov og spændende rejse, og vi håber, at du vil nyde at se det.

Udover optagelserne har vi også haft muligheden for at møde vores lyttere ansigt til ansigt. Vi blev inviteret til at besøge en skole i Esbjerg, hvor vi holdt et foredrag om podcasting og selvfølgelig om “Verdens Pinligste Far”. Det var en fantastisk oplevelse at møde de glade og nysgerrige børn, der var spændte på at lære mere om vores arbejde. Vi nød virkelig at se deres begejstring og svare på alle deres fantastiske spørgsmål.

Vi vil gerne takke alle jer, der lytter til vores podcast og sender os jeres ideer og kommentarer. Jeres støtte betyder utrolig meget for os, og vi er taknemmelige for, at I kan lide det, vi laver. Vi håber, at I fortsætter med at følge med i vores “Verdens Pinligste Far”-podcast og deler den med jeres venner og familie. Husk, at I altid er velkomne til at skrive til os på vores hjemmeside eller på vores sociale medier, hvis I har noget på hjerte.

Det var alt for denne gang, men vi ses igen den første torsdag i juni med en spritny historie om “Verdens Pinligste Far”. Indtil da ønsker vi jer alt det bedste. Tak fordi I lyttede med!


Lyt med her


Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Verdens Pinligste Far

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv en kommentar